trimbox baglanti semasi
Trimbox Nedir ; Patentli ve özel tasarımıyla trimbox, elektrik şebekelerinde sıkça karşılaşılan aşırı gerilim problemlerine karşı  50 nanosaniyelik mükemmel tepki hızıyla sorunu kendi içerisinde halleder. Ev, iş yeri, fabrika gibi yerlerde oluşabilecek yüksek gerilim sorunlarında, trimbox  sigortaları attırmadan ve işlerinizi yarıda kesmeden elektronik cihazlarınızı koruma altına alır ve yangın riskini ortadan kaldırır. Olası bir durumda yüksek gerilim trimbox'un kapasitesini aşacak olursa, ( Örneğin ; Trafo patlaması, elektrik kurumu tarafında şebekeye yanlışlıkla yüksek gerilim verilmesi ya da yıldırım düşmesi gibi ) trimbox şebeke elektriğini keserek cihazları koruma altına alır. Trimbox cihazının güç sınırı yoktur. İster 1 amper çeken bir devre elemanını ister 1000 amper çeken iş yerlerini trimbox ile korumak mümkündür. Montaj ve bağlantı işlemlerinin çok kolay olması, piyasada kullanılan panolarla ölçü sorunu olmaması, panolarda bulunan kaçak akım rölesi, şalter ve sigortalarla uyumlu çalışabilmesi ve elektrik tüketmeyerek faturalara ekstra bir maliyet çıkarmamasıda kalitesinin göstergesidir. 
monofaze trimbox baglantisi
Trimbox Monofaze Bağlantı Şeması

Trimbox Modelleri ; Trimbox'un yukarıda yazılan tüm ihtiyaçları karşıladığı sadece iki modeli vardır ;
  • Monofaze Trimbox ( 220V )
  • Trifaze Trimbox ( 380V )
Trimbox Çalışma Prensibi ; Yüksek voltaj anında trimbox, elektriği kesmeden ve topraklamaya ihtiyac duymadan, tesisata gerekli olan voltaj değerlerinden fazlasını kendi içinde tüketir. Anlatılan bu işlemi gerçekleştirme süresi  50 nanosaniye dir. Şebekelerimizde kullandığımız 220V ve 380V değerleri için trimbox ;
  • 220V için 275V üzerini kırpar.
  • 380V için 420V üzerini kırpar.
Trimbox için bu voltaj değerleri, dünya standartlarına göre üretilmiş tüm elektrik ve elektronik ürünlerin +55 V ' a kadar çalışması göz önünde bulundurularak belirlenmiştir.

trifaze trimbox baglantisi
Trifaze Trimbox Bağlantı Şeması
Kaynak; www.trimbox.co

ÜCRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. (TAKİBİ BAŞLATMAK İÇİN GELEN İLK MAİLİ ONAYLAMAYI UNUTMAYIN.)

Henüz Yorum Yapılmamış " Trimbox Bağlantı Şeması | Trimbox Nedir | Trimox Nasıl Çalışır "

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli
• Konunun Gelişmesi ve Sizden Sonrakilere Faydası Olması İçin Yorum Yapmaya Çekinmeyin.
• Yorum yapmak için bir google hesabınız yok ise, yorum satırının altındaki yorumlama biçiminden Adı/URL seçeneğini seçerek sadece adınızı yazarak yorum yapabilirsiniz.
• Ya da Anonim seçeneğini seçerek Adsız olarak yorum yapabilirsiniz.
•İstek, öneri, şikayet ya da sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.