kacak akim koruma rolesi baglantisi
RCR - TD Dahili Toroid Tipi Akım Transformatörleri ;  Geniş açma akımı ve açma zaman ayarına sahip, toroidal akım trafosu yarı çapı 28mm olan RCR-TD'ler kablolama ve alan sarfiyatını en aza çeker. Rcr ve toroid arasında oluşabilecek elektromanyetik alan zararlarını önler.  Rölenin çalışma şeklini ayarlamaya yarayan bir anahtarı vardır. Bu anahtar, açma yapmayan (enerjilendirilmemiş), ya da enerjilendirilmiş (hata güvenliğinde) olabilir. RCR TD 'nin ön panelinde, açma akımını 0,025 ile 25A arası ayarlayabilir, açma zamanı gecikme süresini 0-5sn arası düzenleyebilirsiniz. Cihaz üzerinde iki adet çıkış  transfer kontağı ve güvenlik amaçlı şeffaf ön kapak vardır. .

dahili toroidli kacak akim koruma rolesi baglanti semasi
Bağlantı Şeması




ÜCRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. (TAKİBİ BAŞLATMAK İÇİN GELEN İLK MAİLİ ONAYLAMAYI UNUTMAYIN.)

Henüz Yorum Yapılmamış " Toroidli Kaçak Akım Koruma Rölesi Bağlantı Şeması "

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli
• Konunun Gelişmesi ve Sizden Sonrakilere Faydası Olması İçin Yorum Yapmaya Çekinmeyin.
• Yorum yapmak için bir google hesabınız yok ise, yorum satırının altındaki yorumlama biçiminden Adı/URL seçeneğini seçerek sadece adınızı yazarak yorum yapabilirsiniz.
• Ya da Anonim seçeneğini seçerek Adsız olarak yorum yapabilirsiniz.
•İstek, öneri, şikayet ya da sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.