zaman saati nasıl bağlanır 
Zaman Ayarlı Sigorta Nasıl Bağlanır
W otomat tipi , zaman ayarlı sigortalar bir çok amaçla kullanılabilirler. Genel olarak devreye ya da alıcıya istenilen zaman diliminde enerji vermek ya da enerjiyi kesmek amacıyla kullanılırlar.
Gerekli bağlantılar yapıldıktan sonra zaman ayarlı sigorta üzerindeki tırnaklı çark yardımıyla enerji vermek ya da kesmek istenilen zaman aralığı ayarlanılır. 

Zaman ayarlı sigortanın devreye bağlantı şeması aşağıdaki gibidir ;


zaman saati bağlantı şeması
Şema Açıklaması ; Sağ tarafta zaman ayarlı sigorta bağlantı şemasında L klemensine faz ( Elektrik ) ucu bağlanmış. Ve N klemensine nötr bağlantısı yapılmıştır. Aynı şekilde L klemensi üzerinden bir atlama yapılarak aşağıya 1 numaralı klemense faz taşınmıştır. 4 numaralı klemensten ve nötr N ucu üzerinden alınan bir atlama ile alıcımız ( Lamba , motor vs vs ) bağlantı sağlanmıştır.






DAHA DETAYLI ŞEMA VE ANLATIM İÇİN BAKINIZ : Zaman Röleleri Hakkında Herşey

ÜCRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. (TAKİBİ BAŞLATMAK İÇİN GELEN İLK MAİLİ ONAYLAMAYI UNUTMAYIN.)

Henüz Yorum Yapılmamış " Zaman Saati Bağlantı Şeması | Zaman Rölesi Nasıl Bağlanır | Elektrik Zaman Saati Bağlantısı "

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli
• Konunun Gelişmesi ve Sizden Sonrakilere Faydası Olması İçin Yorum Yapmaya Çekinmeyin.
• Yorum yapmak için bir google hesabınız yok ise, yorum satırının altındaki yorumlama biçiminden Adı/URL seçeneğini seçerek sadece adınızı yazarak yorum yapabilirsiniz.
• Ya da Anonim seçeneğini seçerek Adsız olarak yorum yapabilirsiniz.
•İstek, öneri, şikayet ya da sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.